På svenska    In English Auf Deutsch

FAQ

Kuinka kauan terveysliiviä voi käyttää?

Normaalisti tukiliiviä voi käyttää 15-30 minuuttia päivässä. Monet haluavat käyttää sitä pitempiä aikoja ja niin voi kyllä tehdäkin jonkun aikaa.  On parempi kuitenkin että aloitat suositusten mukaisesti jotta vältyt liikarasitukselta.


Toimiiko tukiliivi toimistotyössä?

Koska toimiston istumatyössä ryhti painuu helposti kasaan, niin Terveysliivistä on todella apua. Tukiliivi auttaa sinua vahvistamaan lihaksia ja samalla se tukee hyvin selkää. Monet ihmiset väsyvät ja saavat yläselkäkipuja toimistotyössä. Tukiliivi poistaa parissa minuutissa kivut ja säryt. Yrityksille tästä on suurta hyötyä koska sairaslomat vähenevät huomattavasti.

Eikö olisi parempi treenata ryhtiä kuntosalilla?

Ryhtiä voi treenata kuntosalilla oikein hyvin. Terveysliivistä on kuitenkin se etu, että saat heti oikean asennon ja pystyt pitämään sitä kauan aikaa. Koska hyvä ryhti perustuu pitkälti tapoihin, saat apua terveysliivistä ja saat oikean ryhdin ja pystyt säätämään lihaksesi oikeaan asentoon nopeammin.  Tämän vuoksi suosittelemme, että käytät tukiliiviä pieniä hetkiä useita kertoja päivässä. Liiviä on miellyttävä käyttää. Jos haluat tehostaa kuntosalilla käyntiäsi, niin pidä liiviä päälläsi myös salilla treenatessasi.

Voiko liiviä pitää vaatteiden alla?

Suosittelemme, että käytät ohutta t-paitaa tai vastaavaa liivin alla, jotta liivi olisi mahdollisimman mukava.

Voiko liiviä käyttää autolla ajaessa?

Autolla ajaessa tulee liiviä käyttää mieluiten ”rentouttavassa tilassa”. Rennossa tilassa istut suorassa ja selkärankasi on myös suorassa, mistä johtuen istut mukavammin ja voit istua niin pitkänkin aikaa.?Pitkiä ajomatkoja ajatellen on todella suositeltavaa, että käyttää tukiliiviä. ”Rentouttavassa tilassa” tarkoittaa sitä, että olkatuet eivät ole niin tiukalla ja täten voit liikuttaa käsivarsiasi paremmin. Tästä johtuen liivi tukee paremmin yläselkää ja ristiselkää joka helposti painuu kasaan autolla ajaessa. Kuinka pitkä on toimitusaika?

Toimitusaika on yleensä 1 viikko tilauksen jättämisestä.  Paketti tulee kotiisi kirjekuoressa. ?Jos jätät tilauksen meille ennen klo 14.00 maanantaista torstaihin, lähetämme tilauksesi samana päivänä.

Tuleeko liivi suoraan kotiin vai pitääkö se hakea postista?

Liivi lähetetään kirjekuoressa ns. ”tilaa vievänä lähetyksenä”.  Jos sinulla on postilaatikko, niin paketti tulee kotiin asti. Jos posti ei voi kuljettaa pakettia kotiisi, lähettää lähin postitoimipaikka sinulle tiedon, mistä voit noutaa pakettisi veloituksetta.

Lähetetäänkö postiennakolla?

Terveysliiviä ei valitettavasti voi lähettää postiennakolla, vaan toimituksen mukana tulee aina lasku tai lähete.

Onko liivillä takuu ja päteekö ns. ”avoin kauppa” säännöt?

Sinulla on aina 14 päivän palautusoikeus (= avoin kauppa).  Jos esim. Terveysliivisi on vahingoittunut kuljetuksen aikana, tai siinä on valmistusvirhe tai se on rikki, niin vaihdamme liivin uuteen ilman veloitusta.

Minkäikäisille terveysliivi on tarkoitettu?

Terveysliivillä on laaja kohderyhmä. Se sopii kaikenikäisille, nuorille ja vanhoille.

Tuleeko tilaukseen muita lisäkuluja?

Toimituskulut tulevat aina tilauksen lisäksi riippuen valitsemastasi maksuvaihtoehdosta. Jos olet valinnut laskutusvaihtoehdon, veloitamme lisäkuluja.?Jos maksat Terveysliivisi pankkikortilla heti tilatessasi, veloitamme ainoastaan toimituskulut.

Voiko liiviä käyttää ulkona kävellessä tai kun istun tietokoneen ääressä?

Voit käyttää Terveysliiviä silloin kun liikut tai kun istut paikallasi.

Mitä sanovat fysioterapeutit?

Terveysliivi on kehitetty yhteistyössä lääkäreiden ja fysioterapeuttien kanssa ja monet fysioterapeutit suosittelevat terveysliivin käyttöä asiakkailleen.

Kuinka kauan aikaa terveysliivi on ollut myynnissä?

Liiviä on myyty ja kehitetty vuodesta 2007 lähtien.

Kuinka terveysliivin idea syntyi?

Tuote on Ingvar Bengtssonin (vartaloterapeutti) ja Robert Spjuthin (kehitysinsinööri) yhteistyössä valmistama.  He halusivat valmistaa tuotteen joka parantaa ryhtiä ja hengitystä.?Vuosien aikana on Terveysliivi testattu useissa ryhmissä ja tulokset ovat erittäin myönteisiä. Ryhmät ovat koostuneet esim. toimistotyöntekijöistä, hoitohenkilökunnasta, kampaajista, juoksijoista, ratsastajista, laulajista yms. Tuotteen valmistajat ovat myös halunneet kysyä neuvoa mm. hierojilta ja kiropraktikoilta.  Saatujen tietojen ja yhteistyön pohjalta on valmistettu tuote, joka on vahva ja pitää sen minkä se lupaa.

Missä tuote valmistetaan?

Terveysliivi valmistetaan tuotantotiloissa Etelä-Ruotsissa, Kristianstadissa.  Siellä on myös pieni studio, missä voi kokeilla terveysliiviä.  Toimitila on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-16.

Minulla on erityisongelmia selkäni kanssa (esim. skolioosi, välilevyn painuma). Voiko terveysliiviä käyttää silloin?

Emme voi taata, että terveysliivi auttaa juuri sinua, mutta meillä on ollut useita asiakkaita, joilla on ollut esim. skolioosi ja heille on ollut apua terveysliivistä.  Tärkeintä on että kokeilet itse. Voit kysyä asiasta lääkäriltäsi tai fysioterapeutiltasi jos olet epävarma. Sinulla on 14 päivän palautusoikeus. Voit siis 14 päivän aikana kokeilla tuotetta kotonasi ja näet, sopiiko tuote sinulle.
Terveysliivi Work
Liikkuva, kätevä, huomaamaton.
Täydellinen töissä!
79 €
 
 

YHTEYSTIEDOT

E-mail. info@nyttoliv.se
Facebook
Osoite:
Nyttoliv Hälsocenter AB
Bankgatan 16
S-23331 Svedala
+4640403533
Sweden

MAKSUVAIHTOEHDOT

PayPal Logo