På svenska    In English Auf Deutsch

Liivistä on ollut paljon apua monille eri ryhmille ja monissa eri käyttötarkoituksissa. Seuraavassa kerromme lisää joistakin niistä.

Toimistotyöntekijät

Pitkäaikainen istuminen aiheuttaa melkein aina kasaan painumisen ja selän väsymisen. Liivi on erinomainen väline niille, jotka työskentelevät toimistoissa. Se pitää istumalihakset hyvässä linjassa selkärangan kanssa. Sinulla on tehokas istuma-asento ja ryhti, mikä antaa sinulle ylimääräistä energiaa. Lisäksi saat kaupan päälle syvemmän hengityksen. Vyötäröhihna aktivoi myös pallean, jolloin omat lihaksesi vahvistuvat tällä alueella, ja pallean alue liikkuu vapaammin ja tehokkaammin.

Kampaajat

Kampaajat ovat ammattiryhmä, joka kärsii usein selkävaivoista. Liivi ehkäisee ja estää kampaajia painumasta kasaan ja vetämästä olkapäitä eteen. Kampaajalle on tärkeää, että selkä ja hartiat

kestävät vuosia. Voit työskennellä pitämällä liiviä lyhyitä aikoja päälläsi tai käyttää sitä leikkausten ja käsittelyjen väliaikoina.

Ammattiautoilijat/kuljettajat

Ammattikuljettajat menettävät usein ryhtinsä. Liivi sopii hyvin korjaamaan asentoa, ja siten se myös vähentää selkäongelmia, joita tällä ammattiryhmällä usein on. Liivi voi myös lievittää jo olemassa olevia selkävaivoja.

Ratsastajat

Ratsastus vaatii myös vahvaa ja hyvää ryhtiä ja kouluratsastuksessa pystysuorassa istuminen on tärkeää. Liivi auttaa ratsastajaa harjoittelemaan pystysuoraa istuntaa ja parantaa viestintää hevosen kanssa. Liiviä voidaan käyttää sekä ennaltaehkäisevästi että ratsastuksen aikana.

Juoksijat

Useimmat tietävät hengityksen tärkeyden juoksussa. Liivi aktivoi kehon parempaan asentoon ja tuo ylävartaloon joustavuutta, joka puolestaan johtaa vapaampaan pallean liikkeeseen ja syvempään hengitykseen. Selkälevy on tärkeä liivin osa juoksijoille, sillä sen avulla juoksija "löytää" selkärankansa paremmin ja saa oikean jouston juoksuun.

Laulajat

Eräs laulajien vaikeimmista tehtävistä on ymmärtää ja löytää oikea kehon asento ja tuki. On myös monia väärinkäsityksiä siitä, millainen tuki on ja miten se toimii. Liivin avulla saat hyvän oikotien laulamiseen ja oman äänen kehittämiseen ja tukemiseen. Liiviä käytetään ääniharjoituksissa, äänen palauttamisessa, studioäänityksissä, harjoituksissa jne. Useimmat laulajat huomaavat eron jo muutaman minuutin päästä ensimmäisellä käyttökerralla. Mutta suurin teho tulee siitä ryhdistä, jonka liivi antaa laulajalle sekä pallean laajasta ja vapaasta liikkumisesta.

Terveysliivi Work
Liikkuva, kätevä, huomaamaton.
Täydellinen töissä!
79 €
 
 

YHTEYSTIEDOT

E-mail. info@nyttoliv.se
Facebook
Osoite:
Nyttoliv Hälsocenter AB
Bankgatan 16
S-23331 Svedala
+4640403533
Sweden

MAKSUVAIHTOEHDOT

PayPal Logo