På svenska    In English Auf Deutsch
 
Liivi toimii särkyä vastaan paremmin kuin morfiini
 
Ingridille tuli voimakkaita selkäkipuja putoamisen jälkeen ja hän joutui syömään morfiinitabletteja puolivuotta.
Kun kipu ei lievittynyt, hän kokeili uutta keksintöä. Nyt hän voi jo niin hyvin, että on voinut vähentää morfiiniannosta.
 
 
Helmikuun lopulla metsäpolku oli kuiva, paitsi yhdestä kohtaa jossa oli vielä lunta jäljellä. Ja siinä oli todella liukasta.
Ingrid Karlsson 69  vuotta, Brobystä, liukastui ja kaatui holtittomasti taaksepäin ja oli kuulevinaan kun nikamat rusahtivat yläselässä.
Se teki todella kipeää ja Ingrid olisi huutanut kovaan ääneen ellei hänen koiransa Enya olisi luullut tapahtunutta leikiksi, ja nuollut iloisesti Ingridin kasvoja.
- Pelästyin todella ja en tiennyt miten nousisin ja pääsisin takaisin kotiin.
Ingrid onnistui lopulta pääsemään jaloilleen, sitkeä kun on, ja viimein kotiin.
Mutta helppoa se ei ollut. Ingridillä on osteoporoosi ja lihasreumatismi, joten hänen liikkuvuutensa ei ollut paras mahdollinen ennen kaatumistakaan.
Kaksi ja puoli vuorokautta hän makasi voimakkaissa kivuissa, ennenkuin hänen miehensä Lars-olle päätti viedä hänet sairaalaan. Lääkäri kertoi hänen selkänikamissaan olevan ongelma ja kirjoitti särkyyn morfiinitabletteja. Mutta se täysin auttanut.
Koska hänellä oli kokoajan kipuja, joutui hän olemaan kumarassa, mikä vain pahensi asiaa.
- En tiennyt mitä tehdä, kokoajan vain särki kovasti.
Ingrid muisti kuitenkin lukeneensa Terveysliivistä joka voisi auttaa selkäongelmissa.
-Otin selvää missä se sijaitsee ja menin sinne. Ingrid piti liiviä yllään aluksi puolitoista tuntia aamupäivällä, puolituntia lounasaikaan ja kaksi tuntia iltapäivällä.
- Liivi suoristi ryhtini ja piti minua oikeassa asennossa. Ilman sitä olisin painunut uudelleen kasaan. Huomasin heti kivun lievittyvän. Oli myös helpompi tiskata, siivota ja tehdä puutarhahommia pidempiä aikoja, siihen en pystynyt aiemmin.
Ingrid on nyt käyttänyt liiviä melkein kuukauden ja voi jo nyt niin paljon paremmin, että on voinut vähentää morfiiniannostusta.
-Minulla ei ole enää niin paljon kipuja koska liivi auttaa nikamat oikeille paikoilleen. Rintalihakseni ovat myös tulleet vahvemmiksi ja näin jaksan pitää ryhtini suorassa pidempään myös ilman liiviä, hän sanoo.
Kun Ingrid palasi lääkärilleen, hän halusi luopua morfiinista, joka yllätti lääkärin täysin. Hän ei ollut ikinä nähnyt liiviä ja sen tehokkuus teki vaikutuksen.
-Jopa minun ortopediteknikkoni yllättyi iloisesti kun vointini oli parantunut huomattavasti, hän sanoo.
Kiitos tämän liivin, Ingrid voi taas odottaa uutta tunturivaellusta.
-Olemme vaeltaneet vuodesta1971 ja olin todella huolissani joudunko lopettamaan nämä retket, mutta näin onneksi ei ole. Syksyllä matkustamme taas Sälentunturille, koko perhe - ja liivi, sanoo ingrid iloisesti.
 
Året Runt 9 2012
 
 
Näin Terveysliivi toimii.
 
Terveysliivi on patentoitu keksintö jonka ovat kehittäneet kehitysinsinööri Robert Spjuth ja keho-terapeutti Ingvar Bengtsson. Käyttämällä liiviä 1-3 kertaa päivässä n.30 minuuttia, ryhti paranee sekä rasitus nikamissa ja koko kehossa pienenee.
Selkä vahvistuu, pistelyt ja säteily käsissä ja käsivarsissa vähenee tai katoaa ja lantion liikkuvuus paranee.
- Liivi antaa n. 40 prosentin tuen ja 60 prosentin rintalihasharjoituksen. Jos suoristat ryhtisi ja hetkenkuluttua lysähdät taas kasaan, johtuu se siitä, että rintalihaksesi eivät jaksa pitää ryhtiäsi suorassa, sanoo Robert Spjuth.
Liivi parantaa myös syvähengitystä, joka vähentää stressiä ja rauhoittaa. Hälsovästen Work kuvassa 695 SEK.
 
 
Terveysliivi Fashion
Oikotie parempaan ryhtiin, sopii esim. juhliin. 
Helppo piilottaa vaatteiden alle.
 
 
 

YHTEYSTIEDOT

E-mail. info@nyttoliv.se
Facebook
Osoite:
Nyttoliv Hälsocenter AB
Bankgatan 16
S-23331 Svedala
+4640403533
Sweden

MAKSUVAIHTOEHDOT

PayPal Logo