På svenska    In English Auf Deutsch

Onko sinulla selkävaivoja? Selkäkipu on yleinen ongelma, joka johtuu usein huonosta ryhdistä.

Onko sinulla selkävaivoja? Selkäkipu on yleinen ongelma, joka johtuu usein huonosta ryhdistä.

Jos selkäranka ei ole oikeassa linjassa, hermot voivat jäädä puristuksiin ja lihakset eivät pääse oikeaan asentoon ja toimintaan. Tämä voi aiheuttaa selkäkipuja ja selän väsymistä. Ryhti- ja hengitysliivin avulla saat takaisin selkärangan oikean asennon, koska lihakset aktivoituvat ja vahvistuvat jokaisella käyttökerralla.

Jos sinulla on huono ryhti, voi liivin käyttö aluksi aiheuttaa epämiellyttävää tunnetta, mutta se häviää nopeasti. Jos käytät liiviä tunnin joka päivä, huomaat ryhtisi parantuneen viikossa, koska käyttämättömät lihakset aktivoituvat ja vahvistuvat.

Hyvä asento vaatii vahvat lihakset. Monet ihmiset kärsivät pitkään selkäkivuista tajuamatta, että ongelmasta eroon pääseminen vaatii harjoittelua. Selkäkipu on merkki siitä, että kehon tärkeimmät osat ovat epätasapainossa, sillä koko hermojärjestelmä lähtee selkärangasta.

Selkäkipu estää myös hengitystä, koska kehon liikkuvuus vähenee, mikä rajoittaa sitä ilman määrää, jonka keho voi ottaa vastaan. Kun hapen saanti lisääntyy, niin hapenkäyttökyky ja verenkierto paranevat, jotka ovat usein avainasemassa ongelmien ratkaisussa. Tämä vähentää myös kipua.

Haluatko tuntea kehosi vähän tavallista paremmin? Liivi antaa nimittäin mahdollisuuden oppia tuntemaan oman kehonsa paremmin. Kun käytät liiviä, tunnet itse miten selkärankasi ja lihaksesi työskentelevät yhdessä, ja sinulla on mahdollisuus tehdä haluamiasi muutoksia helposti.

"Hei! Haluan vain kertoa, kuinka suuren eron tunnen selässäni, kun aloin käyttää liiviä. Se on minun päälläni joka päivä, ja teen pitkiä kävelylenkkejä päivittäin, mutta nyt minulla ei ole enää särkyjä, aivan loistavaa. Minulla on erittäin huono ryhti ja välilevytyrä niskassa ja rintakehässä. Liivi antaa niin hyvän tuen, että jaksan kannattaa selkääni. Se on auttanut pitämään selän suorana myös ilman liiviä, eikä minulla ole myöskään nukkuessa niin kovia särkyjä.

Kiitos liivin kehittämisestä :)"

Ystävällisin terveisin, Lena Svensson, Hyssna

 

YHTEYSTIEDOT

E-mail. info@nyttoliv.se
Facebook
Osoite:
Nyttoliv Hälsocenter AB
Bankgatan 16
S-23331 Svedala
+4640403533
Sweden

MAKSUVAIHTOEHDOT

PayPal Logo